Eylül 2023 Haberleri

Steam'de son 20 yılın en iyi oyunları listelendi

Steam'de son 20 yılın en iyi oyunları listelendi Valve, sadece büyük indirimlerle değil aynı zamanda Steam'de yılın en çok oynanan oyunlarının bir listesini paylaşarak 20. yılını kutluyor. Bu oyunlar da 20. yıl indirimlerine katılarak oyunseverlere özel fırsatlar sunuyorlar.

Galatasaray maçı öncesi Kopenhag'a sakatlık şoku

Galatasaray maçı öncesi Kopenhag'a sakatlık şoku Kopenhag, Galatasaray maçı öncesi olumsuz bir gelişme yaşadı. Danimarka ekibi, lig mücadelesinde Nordsjalland'a karşı oynadığı maçta, oyuna sonradan dahil olan Andreas Cornelius'un sakatlığıyla sarsıldı. Bu önemli golcünün, Galatasaray karşısında forma giyme olasılığı oldukça düşük görünüyor.

Yıldız futbolcuların yer aldığı Asya Şampiyonlar Ligi için geri sayım başladı

Yıldız futbolcuların yer aldığı Asya Şampiyonlar Ligi için geri sayım başladı Asya'nın kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonları olan Şampiyonlar Ligi ve AFC Cup, heyecan verici grup maçlarıyla yarın start alıyor. Bu turnuvalar, futbol dünyasının merakla beklediği müsabakaları sunacak ve özellikle Türk futbolseverler için büyük bir ilgi kaynağı olacak.

Valve'den Counter Strike 2 ile ilgili heyecanlandıran duyuru

Valve'den Counter Strike 2 ile ilgili heyecanlandıran duyuru Valve, Counter-Strike hayranlarını coşturan büyük bir haberle karşımıza çıkıyor. Oyun devi, uzun bir süredir beklenen Counter-Strike 2'nin yakın bir zamanda piyasaya sürüleceğini resmi olarak duyurdu. Bu müjde, Counter-Strike topluluğu içerisinde büyük bir heyecan uyandırdı.

Son bir yılın en iyi takımları açıklandı! Listede Türk takımı var

Son bir yılın en iyi takımları açıklandı! Listede Türk takımı var Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), 1 Eylül 2022 ile 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında dünya genelindeki kulüplerin performansını değerlendiren yeni bir sıralama listesini yayınladı. Bu sıralama, futbolseverler ve takipçiler için büyük bir merak konusu haline geldi.

Filenin Sultanları ikide iki yaptı! Bulgaristan'a set vermedi

Filenin Sultanları ikide iki yaptı! Bulgaristan'a set vermedi A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Eleme Turnuvası B Grubu'ndaki ikinci karşılaşmasında Bulgaristan ile karşı karşıya geldi. Milli takım, Bulgaristan karşısındaki performansıyla göz doldurdu ve maçtan 3-0'lık net bir galibiyetle ayrıldı.

Singapur Grand Prix'indeki pole pozisyonunu Carlos Sainz aldı

Singapur Grand Prix'indeki pole pozisyonunu Carlos Sainz aldı 2021 yılında Ferrari'nin Formula 1 takımına katılan İspanyol pilot Carlos Sainz, Singapur'un Marina Bay Caddesi Pisti'nde düzenlenen sıralama turlarında en hızlı turu attı ve birinci sıraya yerleşti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER