FUTBOL

Galatasaray maçı öncesi Kopenhag'a sakatlık şoku

Kopenhag, Galatasaray maçı öncesi olumsuz bir gelişme yaşadı. Danimarka ekibi, lig mücadelesinde Nordsjalland'a karşı oynadığı maçta, oyuna sonradan dahil olan Andreas Cornelius'un sakatlığıyla sarsıldı. Bu önemli golcünün, Galatasaray karşısında forma giyme olasılığı oldukça düşük görünüyor.

Galatasaray maçı öncesi Kopenhag'a sakatlık şoku

Kopenhag, lig mücadelesinde Nordsjalland ile karşı karşıya geldiği maçta, oyuna sonradan dahil olan Andreas Cornelius'un yaşadığı sakatlıkla sarsıldı. Bu önemli golcünün, Galatasaray ile oynanacak maçta forma giyme olasılığı düşük görünüyor.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi olarak belirlenen Kopenhag, son dönemde istenilen performansı sergileyemiyor gibi görünüyor. Takımın deneyimli golcüsü Andreas Cornelius, Nordsjalland maçında 62. dakikada oyuna dahil olmasına rağmen, 82. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle sahayı terk etmek zorunda kaldı. Karşılaşma sonrası teknik direktör Jacob Neestrup, bu sakatlık nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadıklarını dile getirdi. Neestrup yaptığı açıklamada, "Andreas için gerçekten üzgünüz, durumu test sonuçlarına göre netleşecek. Kendisi sahaya çıktığında neler yapabileceğini görmek istiyorduk. Ne yazık ki sporcular arasında sakatlıklar kaçınılmaz olabiliyor, bu çok üzücü bir durum." dedi. 30 yaşındaki tecrübeli forvet, geçmişte Trabzonspor forması da giymişti. Kopenhag ile 194 maça çıkan Cornelius, 63 gol atma başarısı gösterirken, takım arkadaşlarına da 18 asist yapma fırsatı sunmuştu.

Galatasaray - Kopenhag maçı ne zaman?

Galatasaray ile Kopenhag arasındaki maç, 20 Eylül Çarşamba günü saat 19:45'te oynanacak. Bu önemli mücadeleyi canlı olarak izlemek için Exxen platformunu tercih edebilirsiniz.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER