Eylül 2023 Haberleri

Nvidia tarafından DLSS 3.5 teknolojisini kullanacak oyunlar tanıtıldı

Nvidia tarafından DLSS 3.5 teknolojisini kullanacak oyunlar tanıtıldı Nvidia, oyun dünyasını yapay zeka teknolojisiyle buluşturma konusundaki öncü rolünü RTX ekran kartları sayesinde sürdürüyor. Şirketin en son sürprizi, DLSS teknolojisinin yeni versiyonu olan DLSS 3.5 ile düşük çözünürlüklü görüntüleri yapay zeka desteğiyle yüksek çözünürlüklü görüntülere dönüştürerek oyunlardaki grafik performansını yükseltmeyi amaçlıyor.

A Milli Takım'da Kuntz'un yerine Vincenzo Montella geliyor

A Milli Takım'da Kuntz'un yerine Vincenzo Montella geliyor A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi son buldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bugün Alman teknik direktör ile bir araya gelip kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantının sonunda Kuntz ile yolların ayrılacağı resmi olarak ilan edilecek.

Ali Koç'tan Fenerbahçe için ilginç totem

Ali Koç'tan Fenerbahçe için ilginç totem Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti tam dokuz yıl boyunca sürdü ve bu uzun bekleyiş, Başkan Ali Koç'un özel totemlerine olan inancını daha da güçlendirdi. Ali Koç, galibiyetlerin anahtarı olarak gördüğü bu totemlerini bu sezon daha da büyük bir coşkuyla uygulamaya karar vermiş görünüyor.

Animasyon yapmak Radical Live ile artık çok daha kolay

Animasyon yapmak Radical Live ile artık çok daha kolay Yapay zekalı hareket yakalama firması Radical, kullanıcıların video kayıtlarındaki tüm vücut hareketlerini çıkarmalarına ve ardından bu verileri Blender, Maya, Unity veya Unreal Engine gibi uygulamalara aktarmalarına olanak tanıyan yeni bir bulut tabanlı hizmet olan Radical Live'ı piyasaya sürdü.

Paribu Beşiktaş Token lansmanı ve ön satış tarihini duyurdu

Paribu Beşiktaş Token lansmanı ve ön satış tarihini duyurdu Türkiye'nin önde gelen kripto para borsalarından Paribu, spor ve finansın kesişiminde önemli bir adım atarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kripto parasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Paribu, bu heyecan verici gelişmeyi duyururken Beşiktaş Token'in, kripto para dünyasında büyük yankı uyandırması bekleniyor.

Mehmet Okur'dan dikkat çeken Fenerbahçe itirafı

Mehmet Okur'dan dikkat çeken Fenerbahçe itirafı Türk basketbolunun efsanevi isimlerinden biri olarak kabul edilen Mehmet Okur, Fenerbahçe ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi hakemleri açıklandı

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi hakemleri açıklandı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi'ndeki maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Her iki temsilcimizin karşılaşmalarını düdük çalacak olan hakemlere dair ayrıntılar haberimizde yer almaktadır.

TREND HABERLER
TREND HABERLER