DİĞER HABERLER

Paribu Beşiktaş Token lansmanı ve ön satış tarihini duyurdu

Türkiye'nin önde gelen kripto para borsalarından Paribu, spor ve finansın kesişiminde önemli bir adım atarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kripto parasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Paribu, bu heyecan verici gelişmeyi duyururken Beşiktaş Token'in, kripto para dünyasında büyük yankı uyandırması bekleniyor.

Paribu Beşiktaş Token lansmanı ve ön satış tarihini duyurdu

Türkiye'nin önde gelen kripto para borsalarından biri olan Paribu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kripto parasının piyasaya sürülmesi planlarını duyurdu. Borsa, resmi açıklamasında Beşiktaş Token'in Paribu platformunda yatırımcılara sunulacağını belirtti ve bu önemli gelişmenin ön satış aşamasıyla ilgili detayları paylaştı.

Duyuruya göre, ön satış etkinliği 26 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'nin taraftar tokenlerini piyasaya sürmesinin ardından, Beşiktaş taraftarları arasında heyecan doruğa çıkmıştı. Beşiktaş Token ile taraftarlar, kulüplerine yönelik özel ayrıcalıkların tadını çıkarmanın yanı sıra, kulüplerine finansal destek sağlama fırsatına sahip olacaklar.

Ön Satış Detayları Şöyle: 26 Eylül'deki ön satış etkinliğinde, Beşiktaş Token, iki farklı seçenekle sunulacak: kilitli ve kilitsiz. Kilitsiz seçenekte token fiyatı 50 TL olacak ve borsadaki ilk listelenmesinin ardından yatırımcılar satın alma işlemi gerçekleştirebilecekler.

Kilitli seçenekte ise token, 25 TL fiyatla satışa sunulacak ve yatırımcılar, Mayıs 2024'ten itibaren her 12 ayda bir varlıklarını çekebilecekler.

Ön satış döneminde her iki seçenekten maksimum 200 adet alınabilecekken, yatırımcılar kilitsiz seçenekle en fazla 10 bin TL, kilitli seçenekle ise en fazla 5 bin TL değerinde token satın alabilecekler. Toplamda ise ön satışta 500 bin kilitsiz ve 5 milyon kilitli token piyasaya sürülecek. Beşiktaş Token, kripto para dünyasında büyük bir ilgi bekliyor ve Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER