Ocak 2021 Haberleri

Mostafa Mohamed için kulüpten açıklama geldi

Mohamed için kulüpten açıklama geldi Diagne ve Falcao'dan oluşan forvet hattına takviye yapmak isteyen hatta bu iki isimle de yollarını ayırmak isteyen Galatasaray, Zamalek'ten Mostafa Mohamed'in peşinde.

Beşiktaş'a transfer müjdesi! Hulk geri adım attı

Beşiktaş'a transfer müjdesi! Hulk geri adım attı Brezilyalı futbolcu siyah-beyazlılarla yaptığı ilk görüşmede 1.5 yıllığına 4.5 milyon Euro isterken, Beşiktaş'ın teklifi 3 milyon Euro artı bonuslar olmuştu.

Gonzalı Higuain ile ilgili sevgilisinden olay sözler

Yıldız futbolcuyu zor durumda bırakan itiraf! İtalyan model Francesca Brambilla, Arjantinli yıldız Gonzalı Higuain için çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Brambilla, yıldız futbolcunun hastalık derecesinde takıntılı olduğunu söyledi.

Fatih Terim ve Mourinho yıldız oyuncu için görüştü

Fatih Terim ve Mourinho yıldız oyuncu için görüştü Galatasaray’ın Tottenham'da kiralık oynayan Gedson Fernandes transferinde harekete geçtiği iddia edildi. Galatasaray'ın hocası Fatih Terim'in 22 yaşındaki orta saha için İngiliz ekibini çalıştıran yakın arkadaşı Jose Mourinho ile konuştuğu ileri sürüldü.

Yunus Mallı transferi için kritik gün

Yunus Mallı transferi için kritik gün Transfer döneminin sonuna yaklaşılırken Karadeniz ekibinde hareketli saatler yaşanıyor. Trabzonspor uzun süredir peşinden koştuğu ancak bir türlü imza aşamasına getiremediği 28 yaşındaki oyuncuyla son görüşmesini bugün gerçekleştirecek.

Onyekuru'nun menajerinden flaş Fenerbahçe itirafı

Onyekuru'nun menajerinden flaş Fenerbahçe itirafı Galatasaray'ın Monaco'dan kadrosuna kattığı eski oyuncusu Henry Onyekuru geçtiğimiz günlerde resmi imzayı atmıştı. Transferin resmileşmesinin ardından Onyekuru ve menajeri William D'Avila transfer sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Onyekuru Galatasaray'da ilk idmanına çıktı

Onyekuru Galatasaray'da ilk idmanına çıktı Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 22. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER