GALATASARAY

Onyekuru'nun menajerinden flaş Fenerbahçe itirafı

Galatasaray'ın Monaco'dan kadrosuna kattığı eski oyuncusu Henry Onyekuru geçtiğimiz günlerde resmi imzayı atmıştı. Transferin resmileşmesinin ardından Onyekuru ve menajeri William D'Avila transfer sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Onyekuru'nun menajerinden flaş Fenerbahçe itirafı - Sayfa 1

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı eski oyuncusu Henry Onyekuru ve oyuncunun menajeri William D'Avila transfer süreci hakkında ESPN'e açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a tekrar imza atan Henry Onyekuru da sarı-kırmızılı kulübü seçmesinin nedenlerini anlattı.

Onyekuru'nun menajerinden flaş Fenerbahçe itirafı - Sayfa 2

Henry Onyekuru, "Dürüst olmak gerekirse, Galatasaray'a geri döndüğüme çok mutlu oldum. Galatasaray'da geçmişte çok güzel başarılar yakaladım. Galatasaray'a gelmeyi seçtim. Çünkü, 6 aydır oynamıyordum. Kendimi tekrar sıfırdan ispatlayacak bir yere değil, beni çok iyi tanıyan, bilen, bana güvenen, beni seven, inanan insanların arasında olmaya ihtiyacım vardı. Galatasaray gibi tarihi başarılarla dolu kulübü, bu nedenle tercih ettim." dedi.

Onyekuru'nun menajerinden flaş Fenerbahçe itirafı - Sayfa 3

"Düzenli olarak oynamaya ihtiyacım var." diyen Onyekuru, "Tekrar maç formumu kazanmam gerekiyor. Galatasaray, bana her zaman sevgiyle yaklaştı. Fatih Terim, bana çok güvenen biri. Galatasaray gelme nedenlerimin başında Fatih Hocam geliyor." ifadelerini kullandı.

Onyekuru'nun menajerinden flaş Fenerbahçe itirafı - Sayfa 4

Nijeryalı yıldız, "Galatasaray'da tekrar şampiyon olmak istiyorum. asistlerimle gollerime bu kulübün daha önce önemli bir parçası oldum. Yine şampiyonluk yaşamak ve bu şampiyonluğa destek olmak istiyorum. Bu kariyerimde yeni ve önemli bir ileriye adım olacak." dedi.