Aralık 2020 Haberleri

Galatasaray'da başkanlık seçimi iptal edildi

Galatasaray'da başkanlık seçimi iptal edildi Galatasaray'da 19-26 Aralık tarihlerinde yapılması planlanan Olağanüstü Seçim Genel Kurulu ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Kulüp yapılması beklenen seçimi iptal ettiğini açıkladı.

Ahmet Çakar'dan Rıdvan Dilmen'e cevap! 'Meydanı boş mu buldun?'

"Meydanı boş mu buldun?" NTV'de spor yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen'in derbi günü söylediği sözlere, Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapan Ahmet Çakar'dan yanıt gecikmedi.

Galatasaray'da Onyekuru için geri sayım!

Galatasaray'da Onyekuru için geri sayım! Galatasaray, üçüncü Onyekuru dönemi için geri sayıma geçti. Genç yıldızı daha önce iki kez kiralayan Galatasaray, üçüncü kiralama operasyonu için oyuncunun menajeri D'Avila'yı İstanbul'a davet etti.

Zinedine Zidane'den istifa açıklaması

Zinedine Zidane'den istifa açıklaması Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane'nin, Shakhtar Donetsk'e 3-2 mağlup olduktan sonra istifa etmesi bekleniyor. Ancak Zidane istifa etmeyeceğini açıkladı.

Villareal maçı öncesi Sivasspor 4 koronavirüs vakası

Villareal maçı öncesi Sivasspor 4 koronavirüs vakası Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Villareal karşılaşması öncesi 2 futbolcunun ve teknik heyetten 2 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Rıza Çalımbay'dan hakemlere Galatasaray çağrısı

Rıza Çalımbay'dan hakemlere Galatasaray çağrısı Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Göztepe'ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından yedikleri golde ofsayt olduğunu belirterek tepki gösterdi ve hakemlere Galatasaray mesajı yolladı.

Radamel Falcao'nun sahalara dönüş tarihi belli oldu mu?

Falcao ne zaman sahalara dönüyor? Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kolombiyalı golcü futbolcu Radamel Falcao'nun sahalara dönüş tarihi herkes tarafından merak edilmeye başladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER