Aralık 2020 Haberleri

Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan 16 dakika göndermesi!

Erol Bulut'tan 16 dakika göndermesi! Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut kazandıkları 2-0'lık Denizlispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hakemi eleştiren Bulut, ayrıca deplasmanda daha rahat oyun sergilediklerini belirtti.

Rıdvan Dilmen'den Ali Palabıyık'a eleştiri!

"Fenerbahçe Ali Palabıyık'ı 2-0 yendi!" Süper Lig'de Denizlispor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'a, NTV'de spor yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen'den eleştiri geldi.

Fenerbahçe deplasmanda kaybetmiyor

Fenerbahçe deplasmanda kaybetmiyor Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe, bu galibiyetle ligde bu sezon dış sahada kaybetmediğini ispatladı.

Erol Bulut'un uykularını kaçıran istatistik

Erol Bulut'un uykularını kaçıran istatistik Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Beşiktaş derbisi sonrası ligde şampiyonluk yarışında ağır yara alması sebebiyle zirve için derin düşüncelere daldı. Erol Bulut sarı lacivertli takımı şampiyon yapabilmek için her ihtimali değerlendiriyor.

Beşiktaş'tan Dusko Tosic açıklaması

Beşiktaş'tan Dusko Tosic açıklaması Beşiktaş'ta transferden sorumlusu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, siyah beyazlı takımın eski futbolcularından Dusko Tosic ile İstanbul'da bir araya geldi.

Colin Kazım ve protestoculara skandal tepki

Colin Kazım ve protestoculara skandal tepki İngiltere Championship'te 16. hafta mücadelesinde Millwall, son sıradaki Derby County'yi ağırladı. Karşılaşmaya başlarken ırkçılığa karşı kısa süreli protesto düzenleyen futbolculara Millwall taraftarlarından tepki geldi.

Fatih Terim'den Rıdvan Dilmen'e cevap! '25 kupayı ne yapacağız?'

Fatih Terim'den Rıdvan Dilmen'e cevap! '25 kupayı ne yapacağız?' Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'deki %100 Futbol programında 3-0 sarı-kırmızılıların kazandığı Galatasaray-Atakaş Hatayspor maçını değerlendirdi. Bu değerlendirme sonrası Fatih Terim'den Rıdvan Dilmen'e cevap geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER