SPOR MEDYASI

Fatih Terim'den Rıdvan Dilmen'e cevap! '25 kupayı ne yapacağız?'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'deki %100 Futbol programında 3-0 sarı-kırmızılıların kazandığı Galatasaray-Atakaş Hatayspor maçını değerlendirdi. Bu değerlendirme sonrası Fatih Terim'den Rıdvan Dilmen'e cevap geldi.

Fatih Terim'den Rıdvan Dilmen'e cevap! '25 kupayı ne yapacağız?'

Zirve ortaklığına yükselen Galatasaray'ın son iki maçına değinen ve Hes Kablo Kayserispor ile Çaykur Rizespor'un sarı-kırmızılılara karşı herhangi bir tehdit oluşturamadığının altını çizen Rıdvan Dilmen"Gol şansı bile yaratamadılar. İlla ki karşı karşıya olması gerekmez. Bence Hatay kenarlardan iyi geldi ve son pasları iyi yapamadılar. Hatay 4 kere bu şekildeyse, Galatasaray da 8 kere geldi. Onlar da son paslarda başarısızdı, bundan dolayı da Rize'deki üretkenlik yoktu. Diagne de Falcao'ya 'Sen dünyanın en iyi golcülerinden birisin ama ben de iyi golcüyüm' mesajını verdi. Orada Feghouli'nin de ip gibi pası vardı. Havadan gelen topa çıkacaksın, göğsünle indirip vuracaksın... Kolay değil bu... Feghouli'ye Emre Akbaba ve Kılınç da destek olursa farkı artırabilirler ama Hatay da çok ilginç geliyor. Klasik sözümü söyleyeyim, Galatasaray'ın 2'yi bulması lazım. 'Hatay gol atmadan bu maçı bitirmez' de diyemiyorum" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen ikinci yarı ile ilgili "Keyifli bir maç oldu. Genelde seyircisiz maçlar böyle olmaz. Tempo da düşük olur. Son haftalarda Galatasaray hücum presleriyle rakiplerini yeniyor. Rize maçı da tek taraflıydı. Bugün Hatay da kapanarak değil, hücumla direnç göstermeye çalıştı. Çarpıcı bir oyun oynadılar. Son pasları yapamadılar. Direğin dibinden gidenler, vuramadıkları pozisyonlar... Bu lige uygun oyuncuları da var. Ama Galatasaray'ın da 7-8 pozisyonu var. Fatih hoca bugün daha da keyifli olacaktır geçen haftalara göre... Genç oyuncu gol de attı. Altyapıdan değil zaten Erzincan'dan geldi. Emin olun ben hasta Fenerli olan biri olarak genç oyuncunun gol atmasına sevindim" şeklinde konuştu.

Radamel Falcao'nun Galatasaray forması altındaki istikrarsız performansına da değinen Dilmen "Falcao değerli bir oyuncu ama bugün gitmek istese oyuncu açısından değil, kulüp olarak 'iyi ki gitti' derler yani. Bunu açıkça konuşmak gerekir. Verime baktığımız zaman papatya falı gibi; bir var bir yok" dedi.

Fatih Terim'in mütevazılıktan bu günlere geldiğini ifade eden Rıdvan Dilmen

"3. olduğumuz Avrupa Şampiyonası'nda hemen hemen her gün görüşüyoruz hocayla. Portekiz maçı var, ilk maç, yorum yapıyorum. Ben de bayağı eleştirdim, hoca benimle küstü. Baktım Metin ile Oğuz da küstü. Günler geçti, maçları yorumluyorum, milli takım iyi gitmeye başladı, Hırvatistan'ı eledik. Bir kafede yalnız oturuyorum, baktım telefon açtım, 'Avrupa üçüncülüğü fena değil değil mi?' dedi. İstanbul'a döndük, Şili ile maç var. Kamp da burada, İstanbul'da. Otelde Metin ve Oğuz hoca ile kahve içiyoruz. Hoca bana 'Rıdvan, ben senin görüşlerine inanıyorum ama senin doğrun bana yanlış, benim yanlışım sana doğru gelebilir ama 25 kupayı ne yapacağız' dedi." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER