Aralık 2020 Haberleri

Volkan Demirel ile Altay Bayındır arasında özel görüşme!

Volkan Demirel ile Altay Bayındır arasında özel görüşme! Yardımcı antrenörlerden Volkan Demirel, geçmiş yıllardaki tecrübelerini sürekli Altay Bayındır ile paylaşarak 7 maçtır kalesini kapatamayan genç kaleciden desteğini esirgemiyor.

Türkiye Eurobasket 2021-2022 maçlarına ev sahipliği yapacak

O maçlar Türkiye'de oynanacak! Resmen açıklandı FIBA Avrupa Yönetim Kurulu, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 2022 Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın da 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nin Türkiye'de oynanmasına karar verdi.

Fatih Terim'den Diagne'ye sert uyarı!

Fatih Terim'den Diagne'ye sert uyarı! Süper Lig'de Çaykur Rizespor maçında oynadığı futbolla ve son iki haftadır performansıyla dikkat çeken Mbaye Diagne’deki değişimin sırrı ortaya çıktı. Senegalli forvet meğer Fatih Terim'in uyarıları sonucu bu aşamaya gelmiş.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Abdullah Avcı açıklaması

Ahmet Ağaoğlu'ndan Abdullah Avcı açıklaması Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı’dan yeni transferlere, ekonomik yapıdan kulüp hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalar yaptı. Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı'ya güvendiklerini ifade etti.

Şansal Büyüka Fenerbahçe'yi topa tuttu

Şansal Büyüka Fenerbahçe'yi topa tuttu Spor yazarı Şansal Büyüka Fenerbahçe'nin gidişatı ile ilgili,teknik direktör Erol Bulut'un derbi günü yaptığı hataları köşesine taşıdı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı fırtınası

Trabzonspor'da Abdullah Avcı fırtınası Süper Lig'in ilk 8 haftasında 1 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 6 puan toplayarak 17. sırada yer alan Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takımın başına getirilen Abdullah Avcı ile 2 haftada 6 puan elde ederek olumsuz esen rüzgarı tersine çevirmeyi başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yeni sistem geliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yeni sistem geliyor UEFA Şampiyonlar Ligi, klasikleşen formatını yenilemek ve turnuvaya daha fazla heyecan katmak için 'İsviçre sistemi' denilen yeni bir modeli getirmeyi düşünüyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER