TRABZONSPOR

Ahmet Ağaoğlu'ndan Abdullah Avcı açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı’dan yeni transferlere, ekonomik yapıdan kulüp hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalar yaptı. Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı'ya güvendiklerini ifade etti.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Abdullah Avcı açıklaması

Bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu "Abdullah hoca hepimizin bildiği, tanıdığı, kariyerini ispatlamış, Türk futbolunda yeri olan bir hoca. Trabzonspor camiası sahiplenirse bırakmaz, camiamızın hocayı sahiplenmesi çok önemliydi. Hoca iyi başladı, devamı gelecek. Önümüzdeki haftalarda bunu göreceğiz" dedi.

Demirören Haber Ajansı'na açıklama yapan Ahmet Ağaoğlu, Sörloth için açıklamalar da yaparak "Sörloth bizim marka elçimiz. Geliştirdiğimiz ve sattığımız bir oyuncu, çok önemli. Bir sonraki satışında da yüzde 20 gelir edeceğimiz bir oyuncu olduğu için sürekli bizim radarımızda ve temas halindeyiz" diye konuştu.

Takımına destek olan bordo-mavili başkan "Takımdaki oyuncularla ilgili benden negatif bir şey duyamazsınız. Baker, Flavio, Hugo, Edgar gibi isimler Avrupa takımlarının radarında. Belki de bu hafta bu isimlerle ilgili haberler duyacaksınız. Pandemi olmasına rağmen bu oyuncularımızı Avrupa’dan izlemeye gelecek sportif direktörler ve scout ekipleri var. Trabzon’a gelecekler" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER