Aralık 2020 Haberleri

Maradona ile ilgili kimsenin bilmediği detay ortaya çıktı

Maradona ile ilgili kimsenin bilmediği detay ortaya çıktı Geçtiğimiz günlerde vefat haberini aldığımız Maradona ile ilgili kimsenin bilmediği bir detay ortaya çıktı. Maradona'nın kaldığı odanın dolaplarla ikiye ayrıldığı ve odanın diğer bölümünün acil müdahale odası olarak kullanıldığı öğrenildi.

Maçı yöneten hakeme saldırdılar!

Maçı yöneten hakeme saldırdılar! Geçmiş dönemlerde amatör liglerdeki futbolcuların hakemlere saldırdığı videoları sizler için bir araya getirdik. İşte hakemlerin futbolcuların saldırısına uğradığı o anlar!

İrfan Can Kahveci tarihe geçti rekor üstüne rekor!

İrfan Can Kahveci tarihe geçti rekor üstüne rekor! Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'e 4-3 mağlup olduğu maçtaki takımının 3 golünü de İrfan Can Kahveci attı. Milli futbolcu; 45+3, 72 ve 85. dakikalarda Leipzig ağlarını havalandırdı.

Ozan Tufan'a Leicester City'den sonra bir talip daha

Ozan Tufan'a Leicester City'den sonra bir talip daha Son iki sezonda Fenerbahçe ve A Milli Takım'da harika bir performans sergileyen Ozan Tufan'a Leicester City'den sonra Valencia'nın da talip olduğu öğrenildi.

Falcao'nun bileti kesildi! Ocak'ta yolcu

Falcao'nun bileti kesildi! Ocak'ta yolcu Galatasaray'ın Kolombiyalı golcü oyuncusu Radamel Falcao'nun Ocak ayında sarı kırmızılı takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Şenol Güneş'ten Atiba itirafı! 'Engel oldum'

Şenol Güneş'ten Atiba itirafı! A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 10.haftasında Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup eden Beşiktaş ile ilgili spor yazarları ile video konferansta görüştü. Şenol Güneş, Atiba'nın kendisinin Beşiktaş'ta teknik direktörlük yaptığı dönemde Trabzonspor'a gideceğini ama engel olduğunu açıkladı.

Denizlispor'dan Fenerbahçe'ye gönderme

Denizlispor'dan Fenerbahçe'ye gönderme Süper Lig'de pazar akşamı kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Denizlispor, sarı lacivertli taraftarları kızdıracak bir paylaşımda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER