FUTBOL

Rıza Çalımbay'dan hakemlere Galatasaray çağrısı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Göztepe'ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından yedikleri golde ofsayt olduğunu belirterek tepki gösterdi ve hakemlere Galatasaray mesajı yolladı.

Rıza Çalımbay'dan hakemlere Galatasaray çağrısı

Süper Lig'de Göztepe'ye mağlup olan Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, maç sonrası yedikleri golün ofsayt olduğu gerekçesiyle hakemlere tepki gösterdi. 

Kendilerine karşı sürekli hata yapıldığını belirten Çalımbay "Yediğimiz gol yüzde 1 milyon ofsayt. Hakemler veriyorlar, teşekkür ediyoruz. Bizim bundan önceki maçlarımızda olsun, burada olsun, rahatlıkla veriyorlar. VAR'daki arkadaşlar da bir şey demiyor. Yan hakeme söylüyoruz, VAR ile konuşuyorlar diyor, hiç kimse VAR ile konuşmuyor. Ucuz bir golle gittik, yoksa pozisyon falan vermedik" ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçında hata yapıldığını da söyleyen teknik adam "Maçların hepsinde hakem arkadaşlarımızın çok büyük hataları var, özellikle Galatasaray maçında. Hakemler yürekli maç yönetsin, Galatasaray maçlarında falan korkmasın" diye konuştu.

Yorumlar