Mayıs 2019 Haberleri

Türkiye Yunanistan maçının golleri ve geniş özeti

Milli takımımız Yunanistan'ı rahat yendi EURO 2020 elemelerindeki Fransa ve İzlanda sınavlarına hazırlanan Milli Takımımız özel maçta Yunanistan'ı 2-1 mağlup etti. Ay-yıldızlıların gollerini Cengiz Ünder ve Kenan Karaman kaydetti

Mbaye Diagne'den şok transfer açıklaması

Mbaye Diagne'den şok transfer açıklaması Galatasaray'ın 10 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Diagne, Juventus'tan bir teklif gelmesin durumunda kabul edeceğini açıkladı.

Denizlispor'da Tiago Lopes iddiası

Denizlispor'da Tiago Lopes iddiası Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Denizlispor'un Kayserispor'dan sağ bek Tiago Lopes'le prensipte anlaşma sağladığı iddia edildi.

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş açıklaması

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş açıklaması Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oluyor. Şenol Güneş dönemi sonrası bir numaralı teknik direktör adayı olan tecrübeli çalıştırıcı ile dün resmen masaya oturuldu.

Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi

Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi Spor Toto Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği'nde teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollar ayrıldı.

Levent Bıçakcı yeniden UEFA Tahkim Kurulu'nda

Levent Bıçakcı yeniden UEFA Tahkim Kurulu'nda Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, 2019-2023 dönemi için yeniden UEFA Tahkim Kurulu'na seçildi.

Loris Karius'a Werder Bremen talip oldu

Loris Karius'a dünya devi talip oldu Werder Bremen kulübü; Liverpool'un istediği Çek kalecisi Jiri Pavlenka için Beşiktaş'ta kiralık oynayan Loris Karius ve üzerine de para talep etti. Eğer Alman ve İngiliz takımları anlaşmaya varırsa, Beşiktaş ile 1 senelik daha kiralık sözleşmesi bulunan Loris Karius, yeni sezonda Werder Bremen forması giyecek.

TREND HABERLER
TREND HABERLER