Ağustos 2018 Haberleri

Ali Koç'u hiç böyle görmediniz! Dikkat çeken an

Ali Koç'u hiç böyle görmediniz! Dikkat çeken an Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli'nin yeni transferler Michael Frey ve Diego Reyes ile birlikte basının karşısına çıktığı toplantıda Ali Koç da vardı...

Fenerbahçe Harun Tekin'le anlaştı

Fenerbahçe Harun Tekin'le anlaştı Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Fenerbahçe ile Harun Tekin'in transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık." dedi.

İlkay Gündoğan milli takıma çağrıldı

İlkay Gündoğan milli takıma çağrıldı Almanya'nın Fransa ve Peru ile oynayacağı maçların aday kadrosunda İlkay Gündoğan da yer aldı.

Fikret Orman'dan Nihat Kahveci'ye suç duyurusu

Fikret Orman'dan Nihat Kahveci'ye suç duyurusu Fikret Orman, eski Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci hakkında sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Medipol Başakşehir Giovanni Sio'yu transfer etmek istiyor

Medipol Başakşehir Giovanni Sio'yu transfer etmek istiyor Medipol Başakşehir, Montpellier'den ayrılması beklenen golcü oyuncu Giovanni Sio'nun peşine düştü.

Schweinsteiger'den görkemli veda

Schweinsteiger'den görkemli veda Alman futbolunun son yıllarda en önemli orta saha isimlerinden biri olan Bastian Schweinsteiger futbola veda etti.

Gümüşhane'de stat heyecanı

Gümüşhane'de stat heyecanı Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gümüşhanespor Stadyumu'nu yatırım programına alarak çalışmalara başlaması, kent ve Gümüşhanespor camiasını heyecanlandırdı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER