Ağustos 2018 Haberleri

Ricardo Quaresma unvan peşinde

Ricardo Quaresma unvan peşinde Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma, Avrupa kupalarındaki gol sayısını artırmak için sahaya çıkacak.

Beşiktaş’ın yeni transferi Loris Karius için imza töreni düzenlendi

Beşiktaş’ın yeni transferi Loris Karius için imza töreni düzenlendi Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Alman file bekçisi Loris Karius'un imza töreni düzenlendi. Basın toplantısında Fikret Orman ve Loris Karius önemli açıklamalarda bulundu...

Fenerbahçe Frey ve Reyes'le sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Frey ve Reyes'le sözleşme imzaladı Fenerbahçe Kulübü, yeni transferler Frey ve Reyes için imza töreni düzenledi. İki futbolcu Sportif Direktör Comolli'nin de katıldığı törende resmi sözleşmeye imza attı. Comolli imza töreninde transfer gelişmeleri ile ilgili birçok soruyu cevaplandırdı.

Avrupa karmasına Türkiye'den 7 atlet

Avrupa karmasına Türkiye'den 7 atlet Çekya'da, 8-9 Eylül'de düzenlenecek IAAF Dünya Kupası'nda Avrupa Kıta Karması'nda 7 Türk sporcu yarışacak.

Bursaspor'dan 2 yeni transfer

Bursaspor'dan 2 yeni transfer Bursaspor, geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Rumen sol bek Iasmin Latovlevici ile Arjantinli savunma oyuncusu Santiago Vergini'yi transfer etti.

Dortmund Alcacer'i kiraladı

Dortmund Alcacer'i kiraladı Borussia Dortmund, Barcelona'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu Paco Alcacer'i kiralık olarak renklerine bağladı.

Trabzonspor Caleb Ekuban transferini KAP bildirdi

Trabzonspor Caleb Ekuban transferini KAP bildirdi Trabzonspor, yeni transferi Caleb Ekuban'ın transferini KAP bildirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER