Ağustos 2018 Haberleri

Karim Hafez resmen Başakşehir'de!

Karim Hafez resmen Başakşehir'de! Medipol Başakşehir, geçtiğimiz sezon Fransa 2. Lig ekiplerinden Lens'te forma giyen Mısırlı sol bek Karim Hafez'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Phillip Cocu: İstifa etmeyeceğim

Phillip Cocu: İstifa etmeyeceğim Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunarak son birkaç gündür kendisi hakkında çıkan istifa etmeyi düşündüğü şeklindeki haberleri net bir dille yalanladı.

Jose Mourinho için tehlike çanları çalıyor

Jose Mourinho için tehlike çanları çalıyor Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho için tehlike çanları çalıyor. Portekizli teknik adam için bu hafta sonu oynanacak Burnley maçı, son şans olarak değerlendiriliyor.

Beşiktaş Love'ı Bursa'ya kiraladı

Beşiktaş Love'ı Bursa'ya kiraladı Bursaspor, Beşiktaş'tan Vagner Love'ı kadrosuna kattı. Brezilyalı golcünün maaşının yarısını siyah-beyazlı ekip ödeyecek.

Fenerbahçe için Maxi Olivera iddiası

Fenerbahçe için Maxi Olivera iddiası Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Maximiliano Olivera oldu. Fiorentina forması giyen Uruguaylı futbolcunun menajerinin görüşme yapmak için İstanbul'da olduğu iddia ediliyor.

Elif Elmas'a milli davet

Elif Elmas'a milli davet Makedonya'nın UEFA Uluslar Ligi’nde oynayacağı Cebelitarık ve Ermenistan maçlarının aday kadrosuna Fenerbahçeli Elif Elmas da davet edildi.

Eren Albayrak Japonya'ya transfer oldu

Eren Albayrak Japonya'ya transfer oldu Son olarak Atiker Konyaspor'da forma giyen Eren Albayrak, Japonya'nın Jubilo Iwata takımıyla anlaştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER