Ağustos 2018 Haberleri

Kapanmanın eşiğindeki Eskişehirspor’dan tarihi çağrı

Kapanmanın eşiğindeki Eskişehirspor’dan tarihi çağrı Yeni transferlerine kapanmayan dosyalardan dolayı lisans çıkaramayan Eskişehirspor yönetimi, resmi siteden kritik bir çağrıda bulundu.

Ceyhun Gülselam Aytemiz Alanyaspor ile anlaştı!

Ceyhun Gülselam Aytemiz Alanyaspor ile anlaştı! Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor, Osmanlıspor ile yollarını ayıran orta saha oyuncusu Ceyhun Gülselam'ı renklerine bağladı.

Beşiktaş'ta Tolga Zengin şoku!

Beşiktaş'ta Tolga Zengin şoku! Beşiktaş'ta Partizan maçı öncesinde Tolga Zengin seferberliği yaşanıyor. Tecrübeli file bekçisi, bugün yapılan son antrenmanda takımla birlikte çalışamadı. Tolga'nın durumu maç öncesi netleşecek.

Kardemir Karabükspor'da yeni başkan belli oldu

Kardemir Karabükspor'da yeni başkan belli oldu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un olağanüstü genel kurul toplantısında, kulüp başkanlığına Sedat Namal seçildi.

Galatasaray'da Tolga Ciğerci ile yollar resmen ayrıldı!

Galatasaray'da Tolga Ciğerci ile yollar resmen ayrıldı! Galatasaray, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Şenol Güneş'ten dev maç öncesi çarpıcı açıklama

Şenol Güneş'ten dev maç öncesi çarpıcı açıklama Partizan'ı konuk edecek Siyah-beyazlı ekipte, teknik direktör Şenol Güneş basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sulley Muniru Yeni Malatyaspor'da

Sulley Muniru Yeni Malatyaspor'da Yeni Malatyaspor, geçen sezon Steaua Bükreş, bu sezon başında ise Portekiz'in Tondela takımında forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muniru ile 2 yıllığına anlaştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER