Ağustos 2018 Haberleri

 FETÖ'cü hain Enes Kanter'i Türkiye'ye iade edilme korkusu sardı

FETÖ'cü hain Enes Kanter'i Türkiye'ye iade edilme korkusu sardı FETÖ'cü hain Enes Kanter, Türkiye'ye iade edilme korkusuyla takımının Londra'da oynayacağı maça gitmeme kararı aldı.

Fenerbahçe transfer avına çıktı! İmza an meselesi

Fenerbahçe transfer avına çıktı! İmza an meselesi Fenerbahçe transfer döneminin bitimine 2 gün kala 8 numara için bastırıyor.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri! Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimine (30 Ağustos) sayılı günler kala, play-off maçlarının bir bölümü sona erdi.

Şansal Büyüka patladı! Yeter be kardeşim...

Şansal Büyüka patladı! Yeter be kardeşim... Şansal Büyüka spor dünyasında yaşanan olaylar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Büyüka 'Maalesef sadece Süper Lig’de değil, bizim bütün liglerde, eğer sonuç istediğiniz gibi gidiyorsa, o takımın oyuncuları yerden kalkmıyor. Sadece bu da değil... Her pozisyona itiraz... Üstelik bunlar VAR varken oluyor. Hani VAR’a itiraz olmayacaktı? İtiraz eden sarı kart görecekti. Hepsi hikaye...' yorumunda bulundu.

Eskişehirspor'da futbolcular antrenmana çıkmadı!

Eskişehirspor'da futbolcular antrenmana çıkmadı! Geçmiş dönemlerde forma giyen oyuncularının, alacakları için açtıkları davalar nedeniyle yeni transferlerine lisans çıkartamayan Spor Toto 1. Lig ekibi Eskişehirspor'da futbolcular antrenmana çıkmadı.

Galatasaray Ndiaye'yi açıkladı

Galatasaray Ndiaye'yi açıkladı Galatasaray Kulübü, daha önce görüşmelere başladığını duyurduğu Badou Ndiaye'yi kiraladığını açıkladı.

Bursaspor Latovlevici'yi açıkladı!

Bursaspor Latovlevici'yi açıkladı! Bursaspor, son olarak Galatasaray'da forma giyen 32 yaşındaki Rumen sol bek Iasmin Latovlevici'yi kadrosuna kattı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER