Ağustos 2018 Haberleri

Beşiktaş-Partizan maçı golleri ve geniş özeti

Beşiktaş-Partizan maçı golleri ve geniş özeti UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak isteyen temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçta Sırbistan’da 1-1 berabere kaldığı Partizan’ı Vodafone Park Stadı'nda konuk etti. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren temsilcimiz Beşiktaş, Pepe (2) ve Oğuzhan'ın attığı gollerle Partizan'ı 3-0 mağlup etti ve adını Avrupa Ligi'nde gruplara yazdırdı.

Galatasaray gönderdiği oyunculardan kazandı

Galatasaray gönderdiği oyunculardan kazandı UEFA ile Finansal Fair-Play gerekçesiyle 4 yıllık anlaşma sağlayan Galatasaray, bu sezon sattığı oyunculardan yaklaşık 75 milyon TL kazanç elde etti.

Oğuzhan Özyakup'tan taraftara mesaj

Oğuzhan Özyakup'tan taraftara mesaj Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında Sırbistan'ın Partizan ekibini konuk etti.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildi. Temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Lokomotif Moskova, Porto ve Schalke 04 oldu.

Trabzonspor ve Galatasaray'da sakatların son durumu

Trabzonspor ve Galatasaray'da sakatların son durumu Süper Lig'de 4. haftanın en kritik maçı Trabzonspor ile G.Saray arasında oynanacak. Sarı-kırmızılılarda Rodrigues'in durumu belirsizliğini korurken, ev sahibi ekibe Burak Yılmaz'dan iyi haber geldi.

Chedjou'nun yeni takımı belli oldu

Chedjou'nun yeni takımı belli oldu Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Bursaspor, Medipol Başakşehir'den Chedjou'yu kiralık olarak renklerine kattı.

Emre Akbaba'dan formayı alması zor! Avrupa'dan talip çıktı

Emre Akbaba'dan formayı alması zor! Avrupa'dan talip çıktı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, Galatasaray'da forma giyen eski oyuncusu Younes Belhanda'yı kiralamak için sarı-kırmızılı takımın kapısını çaldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER