Mayıs 2018 Haberleri

Salah 1 ay sahalardan uzak kalacak

Salah 1 ay sahalardan uzak kalacak Mohamed Salah’ın doktoru Ruben Pon, yıldız futbolcunun 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Mısırlı futbolcu Uruguay ve Rusya maçlarında forma giyemeyecek.

Galatasaray Nagatomo'nun bonservisini aldı

Galatasaray Nagatomo'nun bonservisini aldı Galatasaray devre arasında Inter'den kiraladığı Japon sol bek Nagatomo'nun bonservisini 2.5 milyon euro karşılığında aldı.

Löw'den Dünya Kupası boyunca seks yasağı

Löw'den Dünya Kupası boyunca seks yasağı Dünya Kupası'nın favorileri arasında gösterilen Almanya'da Teknik Direktör Joachim Löw'ün yasakları da belli oldu. Joachim Löw, Rusya'da düzenlenecek turnuva sonlanana kadar futbolcularından isteklerini sıraladı.

Fatih Terim'den Emre Mor'a kanca

Fatih Terim'den Emre Mor'a kanca Sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro hazırlığında olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, A Milli Takıma kazandırdığı Emre Mor'u resmen istedi.

Gomis sözünü tuttu saçlarını kestirdi

Gomis sözünü tuttu saçlarını kestirdi Galatasaray'ın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis, sezon başında verdiği "Eğer şampiyon olursak ve ben de kariyer rekorumu kırarsam saçlarımı kestireceğim." sözünü yerine getirdi.

Gomis saçlarını kestirdi

Gomis saçlarını kestirdi Galatasaray'ın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis, sezon başında verdiği 'Eğer şampiyon olursak ve ben de kariyer rekorumu kırarsam saçlarımı kestireceğim.' sözünü yerine getirdi.

Fatih Terim Arsene Wenger'le bir araya geldi

Fatih Terim Arsene Wenger'le bir araya geldi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in eski teknik direktörü Arsene Wenger, tatilini Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçiriyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER