Mayıs 2018 Haberleri

Galatasaray'dan Balotelli operasyonu

Galatasaray'dan Balotelli operasyonu Galatasaray, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Balotelli için İtalya'da uzun yıllar yaşayan Şükrü Hanedar'ı görevlendirdi.

Dergiye kapak fotoğrafı veren Alpay Özalan imaj değiştirdi

Dergiye kapak fotoğrafı veren Alpay Özalan imaj değiştirdi AK Parti'den İzmir milletvekili adayı olan eski milli futbolcu ve teknik direktör Alpay Özalan, yeni imajıyla dikkat çekti. Özalan'ın bıyıklı yeni imajı dikkat çekti.

Serdar Gürler Beşiktaş ile anlaşma sağladı

Serdar Gürler Beşiktaş ile anlaşma sağladı Gelecek sezon şampiyonluk hedefiyle mücadele edecek olan siyah beyazlılar, transferde ilk resmi imzayı attırmak için geri sayıma geçti.

Lokomotiv Moskova Oğuzhan Özyakup'a talip oldu

Lokomotiv Moskova Oğuzhan Özyakup'a talip oldu Rus Sport1 kanalı, gelecek yıl Şampiyonlar Liginde iddialı bir kadro kurmak isteyen Rus ekibi Lokomotiv Moskova'nın Oğuzhan Özyakup'u kadrosuna katmak istediğini iddia etti.

Galatasaray'da Yasin Öztekin defteri kapandı

Galatasaray'da Yasin Öztekin defteri kapandı Galatasaray ve Yasin Öztekin'in yolları ayrılıyor. Yasin Öztekin sarı kırmızılı takıma veda etmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe’de kongre için flaş karar!

Fenerbahçe’de kongre için flaş karar! Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, “20 binden fazla oyun sayımı sabaha kadar sürer” endişesini giderdi: ''Oy verme işlemi bittikten sonra, vereceğimiz işaretle 38 sandık aynı anda açılacak. Sayım kısa sürede tamamlanacak'' dedi.

Galatasaray’da ayrılıklar belli oldu! 5 isim yolcu…

Galatasaray’da ayrılıklar belli oldu! 5 isim yolcu… Spor Toto Süper Lig'de 21.şampiyonluğunu alan Galatasaray'da yaprak dökümü için karar verildi. Sarı kırmızılı takımda sözleşmesi sona eren 5 isme yol göründü...

TREND HABERLER
TREND HABERLER