Mayıs 2018 Haberleri

Beşiktaşlı Ryan Babel’in olay yaratan Twitter paylaşımı

Beşiktaşlı Ryan Babel’in olay yaratan Twitter paylaşımı Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, hakkında çıkan transfer dedikodularının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Fatih Terim'den Beşiktaş'a çalım

Fatih Terim'den Beşiktaş'a çalım Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim uzun yıllardır alınmasını istediği transferi bitirmek üzere...

Süper Lig ekibinden Tudor sürprizi!

Süper Lig ekibinden Tudor sürprizi! Evkur Yeni Malatyaspor’un geçen sezon Galatasaray’ı çalıştıran Igor Tudor ile ilgilendiği öne sürüldü.

Beşiktaş'tan gençlik harekatı

Beşiktaş'tan gençlik harekatı Hücum hattında köklü değişikliğe gitmeyi planlayan ve ilk olarak Göztepe’yle 6 aylık macerası sona eren Demba Ba’yla anlaşma sağlayan Kara Kartal’ın, forvet bölgesi için ikinci adayını ise İskoçya’da bulduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'den Emre Akbaba için takas teklifi!

Fenerbahçe'den Emre Akbaba için takas teklifi! Bu sezonki performansıyla devleri peşine takan Emre Akbaba, bir kez daha Fenerbahçe'nin gündemine girdi. Sarı-lacivertliler, ara transfer döneminde Ozan Tufan'a karşılık istediği Emre için gelecek sezon öncesi tekrar harekete geçti.

Ali Koç'tan Arsene Wenger ve Alex açıklaması!

Ali Koç'tan Arsene Wenger ve Alex açıklaması! Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Ali Koç, sarı-lacivertli camianın merakla beklediği kritik seçim öncesi TRT Spor'da yayınlanan programda açıklamalarda bulundu.

U18 Milli Takım'ı Gürcistan'a yenildi

U18 Milli Takım'ı Gürcistan'a yenildi 18 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Erzurum'da düzenlenen Uluslararası Üçlü Turnuva'daki ilk maçında Gürcistan'a 4-1 yenildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER