Mayıs 2018 Haberleri

Fransa İrlanda'yı 2 golle geçti

Fransa İrlanda'yı 2 golle geçti Dünya Kupası'nın iddialı ekiplerinden Fransa, konuk ettiği İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup etti.

Bursaspor'da Samet Aybaba dönemi

Bursaspor'da Samet Aybaba dönemi Bursaspor teknik direktör Samet Aybaba ile resmi sözleşme imzaladı.

Mehmet Sepil’den Tamer Tuna için sert açıklama

Mehmet Sepil’den Tamer Tuna için sert açıklama Göztepe’de yeni teknik direktör Bayram Bektaş’la birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Mehmet Sepil, Tamer Tuna ile neden aniden yolları ayırdıklarını anlattı. Tamer Tuna’nın, 3 yıllık sözleşme teklifine olumsuz yanıt verdiğini aktaran Sepil, “Benimle birlikte olan kadroların işi Göztepe olmalı. Burada çalışan herkesin işi Göztepe’dir. Ben bunu Tamer hocayla yakalayamadım” ifadelerini kullandı.

Vagner Love'dan transfer iddialarına yanıt

Vagner Love'dan transfer iddialarına yanıt Beşiktaş'tan ayrılıp ülkesi Brezilya'ya döneceği öne sürülen Vagner Love, adının anıldığı Flamengo'dan teklif almadığını açıkladı.

Emre Belözoğlu’ndan olay sözler!

Emre Belözoğlu’ndan olay sözler! Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayan Medipol Başakşehir'in takım kaptanı Emre Belözoğlu geçen sezonu değerlendirdi. Emre, hakem Halil Umut Meler için 'Onu hayatım boyunca unutmayacağım. O da bunu iyi bilsin'' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor kime ne kadar tazminat ödeyecek?

Trabzonspor kime ne kadar tazminat ödeyecek? Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Özer Hurmacı, Ersun Yanal, Aykut Demir ve Mehmet Ekici’ye toplam 22 milyon TL tazminat ödeyeceklerini açıkladı.

Arsene Wenger Ali Koç ile görüşmeye geldi

Arsene Wenger Ali Koç ile görüşmeye geldi İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de 22 yıl teknik direktörlük yapan Arsene Wenger, Bodrum'da tatil yapıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER