Mayıs 2018 Haberleri

Tamer Tuna resmen Sivasspor'da

Tamer Tuna resmen Sivasspor'da Spor Toto Süper Lig takımlarından Göztepe'den ayrılan teknik direktör Tamer Tuna'nın Sivasspor ile sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ın Talisca defteri kapandı

Beşiktaş'ın Talisca defteri kapandı Beşiktaş'ta Talisca defteri tamamen kapandı. Brezilyalı futbolcunun bonservisini almak için yarına kadar süresi olan siyah-beyazlılar, bu futbolcunun bonservisini almayacak. Talisca'dan vazgeçen Beşiktaş'ta transfer harekatı ise pazartesi başlıyor.

Cristiano Ronaldo’ya 15 yıl hapis şoku

Cristiano Ronaldo’ya 15 yıl hapis şoku Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile İspanya Maliyesi arasında yapılan uzlaşma görüşmelerinden sonuç çıkmadı. Cristiano Ronaldo, 15 yıl hapis cezası ile karşı karşıya...

TOFAŞ finale 1 adım uzaklıkta

TOFAŞ finale 1 adım uzaklıkta Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında TOFAŞ, sahasında Anadolu Efes'i 89-82 yenerek seride 2-0 öne geçti.

Göztepe Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayırdı

Göztepe Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayırdı Göztepe yönetimi, Bayram Bektaş'ın isteği üzerine Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesini feshetti. İzmir ekibi ayrıca sözleşmesi biten Selçuk Şahin'le de yola devam etmeme kararı aldı.

Ronaldo Messi'ye 139 milyon kişi fark attı

Ronaldo Messi'ye 139 milyon kişi fark attı KPMG Football Benchmark ekibi, 'Avrupa Eliti 2018' raporunda sosyal medyada en çok takipçisi olan 20 futbolcuyu inceledi.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin ilk transferini açıkladı

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin ilk transferini açıkladı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezonun ilk transferini açıkladı. Başkan Yıldırım Bayern Münih'in de istediği Ömer Faruk Beyaz'la profesyonel sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER