Aralık 2018 Haberleri

2018'in en çok gol atan futbolcuları

2018'in en çok gol atan futbolcuları 2018 yılının en golcü futbolcuları belli oldu. Messi ve Ronaldo son yıllarda olduğu gibi yine harika bir yıl yaşarken, Salah da büyük çıkış yakaladı. İşte 2018'in en çok gol atanları.

Akhisarspor'un hedefinde Fernandao var

Akhisarspor'un hedefinde Fernandao var Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor, Suudi Arabistan'da forma giyen Fernandao'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Fenerbahçe istemediği Ozan Tufan için 2 takım talip

Fenerbahçe istemediği Ozan Tufan için 2 takım talip Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın affetmediği Ozan Tufan'ı Alanyaspor ve Erzurumspor istiyor.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a göz kırptı

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a göz kırptı Serie A ekibi Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray taraftarı olduğunu ve ileride sarı-kırmızılı takımda oynamak istediğini söyledi.

Aykut Kocaman Fatih Terim ve Şenol Güneş'i geçti

Aykut Kocaman Fatih Terim ve Şenol Güneş'i geçti Süper Lig'de görev yapan teknik adamlar içinde 2018 yılında en iyi puan ortalamasına sahip hoca Aykut Kocaman oldu.

Putin ve Şoygu Kızıl Meydan’da buz hokeyi oynadı

Putin ve Şoygu Kızıl Meydan’da buz hokeyi oynadı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Kızıl Meydan'da kurulan buz hokeyi sahasında, ülkesinin buz hokeyi veteranlarıyla maç yaptı.

Şenol Güneş'in istediği yerli futbolcular

Şenol Güneş'in istediği yerli futbolcular Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, devre arasında Sadık Çiftpınar, Olcay Şahan ve Ahmet Oğuz'un alınmasını istedi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER