Ocak 2018 Haberleri

Ümit Özat'tan Beşiktaş'a Fenerbahçe göndermesi

Ümit Özat'tan Beşiktaş'a Fenerbahçe göndermesi Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Sivasspor Henri Saivet'i transfer etti

Sivasspor Henri Saivet'i transfer etti Demir Grup Sivasspor, Newcastle United'dan Henri Saivet'i kadrosuna kattı.

Kasımpaşa Sergen Yalçın'la anlaşamadı Kemal Özdeş geri döndü!

Kasımpaşa Sergen Yalçın'la anlaşamadı Kemal Özdeş geri döndü! Süper Lig'in köklü kulüplerinden Kasımpaşa'da enteresan gelişmeler yaşanıyor... Kasımpaşa kulübü, teknik direktör Kemal Özdeş'in görevine devam edeceğini açıkladı.

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri Süper Lig'de haftayı 3 puanla kapatan Beşiktaş Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Gençlerbirliği ile karşılaştı. Siyah-Beyazlılar maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak, tur kapısını araladı.

Samuel Eto'o ile anlaşma sağlandı! İşte yeni takımı

Samuel Eto'o ile anlaşma sağlandı! İşte yeni takımı Samuel Eto'o ile yapılan ilk görüşmede sonuç alamayan Konyaspor, bu sabah saatlerinde transfer için bir kez daha devreye girdi ve Kamerunlu futbolcuyla anlaşma sağladı. Atiker Konyaspor'un yeni transferi Samuel Eto'o Konya'ya geldi.

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı fotoğrafları

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı fotoğrafları Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Fikret Orman'dan Osman Aşkın Bak'a ziyaret!

Fikret Orman'dan Osman Aşkın Bak'a ziyaret! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER