Ocak 2018 Haberleri

Aziz Yıldırım şampiyonluğa inanıyor

Aziz Yıldırım şampiyonluğa inanıyor Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, "20. şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız" diyerek taraftara beklenen mesajı verdi. İşte Aziz Yıldırım'ın o sözleri...

Futbolda ara transfer dönemi sona eriyor

Futbolda ara transfer dönemi sona eriyor Futbolda ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi yarın sona erecek.

Ndiaye'den gelecek parayla maaşlar ödenecek

Ndiaye'den gelecek parayla maaşlar ödenecek Stoke City ile 15+1 milyon euro karşılığında el sıkışan Galatasaray yönetimi, bu transferden gelecek parayla oyuncuların 4 aylık maaşlarını ödeyecek.

Jose Mourinho’dan 94 yaşındaki taraftara büyük jest

Jose Mourinho’dan 94 yaşındaki taraftara büyük jest Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, komadan çıkan 94 yaşındaki fanatik taraftara yazdığı mektupla alkış topladı.

Galatasaray'da Mariano transfer teklifleri aldığını açıkladı

Galatasaray'da Mariano transfer teklifleri aldığını açıkladı Galatasaray'ın en istikrarlı isimlerinden biri olan Mariano, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'ın yardımcıları belli oldu!

Sergen Yalçın'ın yardımcıları belli oldu! Kasımpaşa, Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı. Yalçın'ın yardımcıları belli oldu

Galatasaraylılar'ı Latovlevici'den kurtaracak transfer

Galatasaraylılar'ı Latovlevici'den kurtaracak transfer Ndiaye'yi Stoke City'ye satacak olan Galatasaray, transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala Bayern Münih'ten İspanyol sol bek Juan Bernat'ı kadrosuna katacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER