Ocak 2018 Haberleri

Fatih Terim’in canını sıkan 3 sorun!

Fatih Terim’in canını sıkan 3 sorun! Galatasaray, Osmanlıspor karşısında galip geldi ancak ara transfer döneminde yaşananlar tecrübeli teknik adamı mutsuz etti.

Ali Palabıyık 12. kuralı adeta linç etti!

Ali Palabıyık 12. kuralı adeta linç etti! Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'ın verdiği kararlarla ilgili Habertürk Spor yazarı Bülent Yavuz, çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Galatasaray yönetimine Ndiaye şoku

Galatasaray yönetimine Ndiaye şoku İngiliz Stoke City tarafından bonservisi için 16 milyon euro önerilen Badou Ndiaye hakkında Galatasaray yönetimini şoke eden bir gerçek ortaya çıktı.

Taraftardan Aykut Kocaman'a istifa çağrısı

Taraftardan Aykut Kocaman'a istifa çağrısı Taraftardan istifa çağrısı! Fenerbahçe'nin en çok takip edilen taraftar hesabı 12 Numara.org, Aykut Kocaman'ı istifaya davet etti.

Aykut Kocaman'ı kızdıracak anket

Aykut Kocaman'ı kızdıracak anket Ahmet Çakar, Aykut Kocaman'ın oynattığı futbolu sert sözlerle eleştirirken, onu 'Seyis' olarak niteledi.

Ahmet Çakar sordu Sinan Engin çıldırdı!

Ahmet Çakar sordu Sinan Engin çıldırdı! Aykut Kocaman'ı kızdıracak anket! Ahmet Çakar, Aykut Kocaman'ın oynattığı futbolu sert sözlerle eleştirirken, onu 'Seyis' olarak niteledi.

Vagner Love imza için İstanbul'a geldi

Vagner Love imza için İstanbul'a geldi Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı golcü futbolcu Vagner Love, imza için İstanbul'a geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER