Ocak 2018 Haberleri

Göksel Gümüşdağ'dan Fikret Orman'a destek

Göksel Gümüşdağ'dan Fikret Orman'a destek Göksel Gümüşdağ, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlık seçiminde Fikret Orman'a destek vereceğini açıkladı.

İcra şoku! Stada gelip her şeyi götürdüler

İcra şoku! Stada gelip her şeyi götürdüler TFF 1'inci Lig'de maddi sıkıntılarından kurtulamayan Grandmedical Manisaspor, icra şokuyla sarsıldı.

 Galatasaray Nagatomo transferinde sona ulaştı

Galatasaray Nagatomo transferinde sona ulaştı Galatasaray, aradığı sol beki İtalya'da buldu. Galatasaray Inter'de forma giyen Japon futbolcu Yuto Nagatomo'yu sezon sonuna kadar kiralamaya çok yakın...

Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi

Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi Beşiktaş Kulübü "çirkin ve kötü tezahüratı", Trabzonspor da "saha olayları" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Başakşehir Emre Akbaba'yı transfer etti

Başakşehir Emre Akbaba'yı transfer etti Süper Lig’in genç yıldızı Emre Akbaba, Başakşehir ile transfer anlaşmasına vardı

Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti!

Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti! Süper Lig'de 19.haftanın tamamlanmasının ardından şampiyonluk oranları güncellendi.

Sanal parayla futbolcu transfer ettiler

Sanal parayla futbolcu transfer ettiler Sakarya'nın Akyazı ilçesinde amatör küme takımlarından Harunustaspor, 22 yaşındaki Ömer Faruk Kıroğlu'nu sanal para karşılığında transfer etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER