Ocak 2018 Haberleri

Amedspor Başkanı: Deniz Naki’nın işi siyası mesaj vermek değil

Amedspor Başkanı: Deniz Naki’nın işi siyası mesaj vermek değil 2.Lig'de mücadele eden Amedspor olaylı bir sezon yaşamaya devam ediyor. 2,5 yılda 60 maçtan 41'inde taraftarlarına deplasman yasağı uygulanmasına tabi tutulan Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor'un 'iki yakası bir araya gelmiyor.'

TFF'den Deniz Naki'ye tarihi ceza! Futbol hayatı bitti

TFF'den Deniz Naki'ye tarihi ceza! Futbol hayatı bitti Amedspor futbolcusu Deniz Naki'ye ayrımcılık ve ideolojik propaganda nedeniyle PFDK'dan tarihi ceza geldi: 3 yıl 6 ay men ve 273 bin TL para cezası... Kural gereği 3 yılı aşan men cezaları sürekli hak mahrumiyetine çevriliyor..

Burak Yılmaz’dan büyük fedakarlık

Burak Yılmaz’dan büyük fedakarlık Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz, doktorların 'dinlenmelisin' önerisine rağmen Fenerbahçe maçında forma giydi ve golünü atarak takımına katkı sağladı.

Serdar Gürler'den Fatih Terim paylaşımı

Serdar Gürler'den Fatih Terim paylaşımı Osmanlıspor'un başarılı futbolcusu Serdar Gürler'in, sosyal medya hesabından Fatih Terim ile çekildiği fotoğrafı paylaşması transfer dedikodularına neden oldu.

Vagner Love'ın Beşiktaş'a maliyeti belli oldu

Vagner Love'ın Beşiktaş'a maliyeti belli oldu Beşiktaş, Alanyaspor'dan Vagner Love ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlı kulüp, Vagner Love için 4 milyon euro ödeyecek.

İngilizler duyurdu! Ndiaye anlaşması tamam!

İngilizler duyurdu! Ndiaye anlaşması tamam! Galatasaray'da ayrılığına kesin gözüyle bakılan Badou Ndiaye için Stoke City'le anlaşmaya varıldı.

Başakşehir sezonun rekorunu kırdı: Tam 829 pas

Başakşehir sezonun rekorunu kırdı: Tam 829 pas Başakşehir, Kardemir Karabükspor maçında yaptığı 829 isabetli pasla Süper Lig'de sezonun rekorunu kırdı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER