KONYASPOR

Samuel Eto'o ile anlaşma sağlandı! İşte yeni takımı

Samuel Eto'o ile yapılan ilk görüşmede sonuç alamayan Konyaspor, bu sabah saatlerinde transfer için bir kez daha devreye girdi ve Kamerunlu futbolcuyla anlaşma sağladı. Atiker Konyaspor'un yeni transferi Samuel Eto'o Konya'ya geldi.

Samuel Eto'o ile anlaşma sağlandı! İşte yeni takımı

Atiker Konyaspor, Eto'o transferinde mutlu sona ulaştı! Atiker Konyaspor’un yeni transferi Samuel Eto’o Konya’ya geldi.

TARAFTARLAR HAVAALANINDA KARŞILADI: Saat 22.45 sıralarında özel uçakla Konya'ya gelen Eto'o'yu karşılamak için yeşil-beyazlı taraftarlar havaalanına akın etti. Meşaleler ile yeni transferi karşılayan taraftarlar tezahüratta bulundu. Başarılı oyuncu sevgi gösterileri eşliğinde havaalanından ayrıldı.

1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllığına Konyasporlu olan Samuel Eto'o için 31 Ocak Çarşamba günü saat 15.00'de Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda imza töreni düzenlenecek. Eto'o imzadan sonra sahaya çıkıp taraftarı selamlayacak.

Samuel Eto'o

SABAH SAATLERİNDE MUTLU SONA ULAŞTI: Atiker Konyaspor, geçen gün görüşüp anlaşamadığı Samuel Eto'o transferi için sabah saatlerinde yeniden devreye girdi.

İki taraf arasında yapılan ikinci görüşmede anlaşma sağlandı. Atiker Konyaspor, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere Samuel Eto'o'ya 2.5 yıllık imza attırdı. Bu transfer için Antalyaspor'a bonservis bedeli ödenmeyecek. 

Konyaspor Başkan yardımcısı Ahmet Baydar'dan ilk açıklama: 

Eto'o

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER