Ağustos 2017 Haberleri

Juventus'tan Asamoah için flaş açıklama

Juventus'tan Asamoah için flaş açıklama Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta, Galatasaray'ın gündeminde yer alan Ganalı sol bek Kwadwo Asamoah hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Galatasaray Denayer'i KAP'a bildirdi

Galatasaray Denayer'i KAP'a bildirdi Galatasaray Jason Denayer ile kiralık olarak anlaştı. Sarı-kırmızılılar, Jason Denayer'in kiralık transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Türkiye Kupası maçında kavga! Taraftarlar sahaya indi

Türkiye Kupası maçında kavga! Taraftarlar sahaya indi Ziraat Türkiye Kupası 2’nci tur eleme maçında Siirt İl Özel İdare YSEspor ile Batman Petrolspor, Siirt’te karşı karşıya geldi. Batman Petrol Spor, bir üst tura çıkmayı hak kazanırken maçın sonunda ortalık savaş alanına döndü.

Şenol Güneş yeni yıldızların neden oynamadığını açıkladı!

Şenol Güneş yeni yıldızların neden oynamadığını açıkladı! Beşiktaş'ta yönetim ve taraftarlar, yeni transferlerin neden oynatılmadığını merak ediyor. Bu konuyla ilgili teknik direktör Şenol Güneş'ten açıklama geldi.

Lionel Carole'un yeni takımı belli oldu

Lionel Carole'un yeni takımı belli oldu Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un kadroda istemediği iki isim olan Lionel Carole ve Luis Cavanda'nın yeni takımları belli oldu.

Türkiye Kupası'nda tur atlayan takımlar belli oldu

Türkiye Kupası'nda tur atlayan takımlar belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Tur heyecanı bugün gündüz seansında oynanan karşılaşmalarla devam etti.

Ümit Özat neden gitti? İşte o detay

Ümit Özat neden gitti? İşte o detay Süper Lig'in ilk hafta maçında sahasında konuk ettiği Karabükspor'la 1-1 berabere kalan ve ikinci haftada oynanacak Konyaspor maçı öncesi puro içerken çekilmiş bir fotoğrafı Ümit Özat'ın sonu oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER