Ağustos 2017 Haberleri

Dortmund Jeremy Toljan'ı transfer etti

Dortmund Jeremy Toljan'ı transfer etti Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund, Jeremy Toljan ile 5 yıllığına anlaştı.

Federer çok zorlandı Kerber elendi

Federer çok zorlandı Kerber elendi Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın ikinci gününe kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen maçlar damga vururken, tek kadınlarda son şampiyon Angelique Kerber turnuvaya veda etti.

Rakip taraftarın kafasına taşla vurdu

Rakip taraftarın kafasına taşla vurdu Kosta Rika'da Heridanio'lu bir taraftar, maçın ardından rakip taraftarı yere yatırıp, kafasına futbol topu büyüklüğündeki taşla vurdu. İsmi Gonzalez olan taraftar, cinayete teşebbüsten yargılanacak.

Rakip taraftarın kafasına taş attı

Rakip taraftarın kafasına taş attı Kosta Rika'da Heridanio'lu bir taraftar, maçın ardından rakip taraftarı yere yatırıp, kafasına futbol topu büyüklüğündeki taşla vurdu. İsmi Gonzalez olan taraftar, cinayete teşebbüsten yargılanacak.

Beşiktaş'ta Kardemir Karabükspor mesaisi

Beşiktaş'ta Kardemir Karabükspor mesaisi Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe için NBA'i reddettim

Fenerbahçe için NBA'i reddettim Fenerbahçe Doğuş’un yıldız basketbolcusu Nicolo Melli, sarı-lacivertlilere gelmek için NBA’den gelen büyük teklifleri geri çevirdiğini açıkladı. .

Bursaspor'da Akhisar mesaisi başladı

Bursaspor'da Akhisar mesaisi başladı Bursaspor, 10 Eylül'de oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarının startını verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER