Ağustos 2017 Haberleri

Beşiktaş'ta prim krizi çıktı!

Beşiktaş'ta prim krizi çıktı! Geçen sezon kazanılan şampiyonlukla 3. yıldızı takan Beşiktaş'ta kişi başı 300 bin TL olan şampiyonluk primlerinin hala yatırılmaması sıkıntı yarattı.

Tolgay Arslan için İngiltere iddiası

Tolgay Arslan için İngiltere iddiası İtalyan basını, Beşiktaş'ın 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu İnter ve Arsenal'in istediğini öne sürdü. Haberde, Tolgay'ın Arsenal'e daha yakın olduğu da ifade edildi.

Beşiktaş'ın Vida'yla imzaladığı ön protokol basına sızdı

Beşiktaş'ın Vida'yla imzaladığı ön protokol basına sızdı Beşiktaş'ın Domagoj Vida ile ocak ayı için yaptığı ön prokotolün görüntüsü sosyal medyaya düştü.

Spor camiasından Zafer Bayramı mesajları

Spor camiasından Zafer Bayramı mesajları Spor camiasında federasyonların ve kulüplerin, internet sitelerinden 30 Ağustos Zafer Bayramı için mesajlar yayınlandı..

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor Galatasaray yönetimi, Igor Tudor’un alınmasını istediği Brezilyalı stoper Samir Santos için kiralama formülünü devreye sokmayı planlıyor.

Igor Tudor'un sözleşmesi uzatılacak

Igor Tudor'un sözleşmesi uzatılacak Geçtiğimiz sezondan bu yana bütün eleştirilere rağmen Tudor’un arkasında duran başkan Dursun Özbek, Hırvat teknik adamın sözleşmesini uzatmak istiyor.

Porto’da Aboubakar depremi!

Porto’da Aboubakar depremi! Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Vincent Aboubakar, ayrılmak istediğini Porto yönetimine iletti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER