Ağustos 2017 Haberleri

Galatasaray'da transfer harekatı

Galatasaray'da transfer harekatı Galatasaray yaz döneminin üçüncü transfer operasyonunu tamamlamaya hazır. Sarı-Kırmızılılar, Juventus’tan Asamoah, Manchester City’den Denayer ve Barcelona’dan Arda Turan’ı İstanbul’a getirmek için artık gün sayıyor. İşte son gelişmeler...

Fenerbahçe'ye transferde yıldız yağmuru

Fenerbahçe'ye transferde yıldız yağmuru Josef De Souza’yı West Bromwich’e 11.5 milyon Euro’ya satmaya hazırlanan Fenerbahçe, bu parayı transferde kullanacak. Gündemde 3 yıldız var. Shakhtar’dan Fred, PSG’den Ben Arfa ve Porto’dan Aboubakar...

Neto’dan çılgın istatistik! Pas rekortmeni çıktı…

Neto’dan çılgın istatistik! Pas rekortmeni çıktı… Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin Zenit'ten kadrosuna kattığı Neto, yüzde 88 pas yüzdesiyle savunmada öne çıktı.

Olimpik atlet havuzda ölü bulundu

Olimpik atlet havuzda ölü bulundu 2016 Rio Olimpiyatları'nda Peru adına yarışan David Torrence, ABD'nin Arizona eyaletinin Scottsdale kentindeki bir sitenin havuzunda ölü bulundu.

Fikret Orman'dan Sosa'ya flaş çağrı!

Fikret Orman'dan Sosa'ya flaş çağrı! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ancak şartlarını kabul ederse Sosa’ya onay vereceğinin altını çizdi.

Antalyalı sporcu trafik kazası kavgasında bıçaklandı

Antalyalı sporcu trafik kazası kavgasında bıçaklandı Antalyaspor Fiberli Bisiklet Takımı sporcusu 35 yaşındaki Can Kılıç, motosikletine çarpan otomobil sürücüsünün yakını tarafından bıçaklandı.

Enes Ünal'dan Galatasaray itirafı

Enes Ünal'dan Galatasaray itirafı Villarreal'in genç golcüsü Enes Ünal, ekşisözlük'te bir yazarın "Galatasaray'a attığın golden sonra ne hissettin?" sorusuna, "O gece uyuyamadım." cevabını verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER