TÜRKİYE KUPASI

Türkiye Kupası maçında kavga! Taraftarlar sahaya indi

Ziraat Türkiye Kupası 2’nci tur eleme maçında Siirt İl Özel İdare YSEspor ile Batman Petrolspor, Siirt’te karşı karşıya geldi. Batman Petrol Spor, bir üst tura çıkmayı hak kazanırken maçın sonunda ortalık savaş alanına döndü.

Türkiye Kupası maçında kavga! Taraftarlar sahaya indi

Ziraat Türkiye Kupası 2’nci tur eleme maçında Siirt İl Özel İdare YSEspor ile Batman Petrolspor, Siirt’te karşı karşıya geldi.

Siirt Atatürk Stadyumu’ndaki karşılaşmayı Batman Petrol Spor, Siirt İl Özel İdare YSEspor’u 2-1 yenerek bir üst tura çıkmayı hak kazanırken, maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha savaş alanına döndü.

Önce futbolcular arasında başlayan kavgaya, sahaya inen ve birbirlerine taşlarla saldıran her iki takımın taraftarları da katılınca, güvenlik güçleri müdahalede yetersiz kaldı.

Taraftarların futbolcuların güvenlik çemberinde götürüldüğü soyunma odalarını basmaya kalkıştı olaylar sırasında Siirt Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay’ın da bulunduğu 6 kişi yaralandı. Olaylara karıştıkları belirlenen 5 taraftar gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Türkiye Kupası'nda turlayan takımlar belli oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER