Haziran 2017 Haberleri

Beşiktaş'ın istediği Llorente'den kötü haber

Beşiktaş'ın istediği Llorente'den kötü haber Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Fernando Llorente'nin bisikletten düşerek kolunu kırdığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta iki şube kapatılıyor

Beşiktaş'ta iki şube kapatılıyor Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetime geldiği ilk yılda gösterdiği politikaya yeniden dönme kararı aldı.

Binali Yıldırım'dan Macaristan Başbakanı'na forma sürprizi

Binali Yıldırım'dan Macaristan Başbakanı'na forma sürprizi Başbakan Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen Macaristan Başbakanı Viktor Orban onuruna akşam yemeği verdi.

Galatasaray'da bir oyuncu daha kampa alınmadı

Galatasaray'da bir oyuncu daha kampa alınmadı Galatasaray'da Sneijder'den sonra Nigel de Jong'dan da flaş bir haber geldi...

İspanyol basını Arda Turan'ın göbeğini konuşuyor

İspanyol basını Arda Turan'ın göbeğini konuşuyor Milli takımı skandal şekilde bırakan 30 yaşındaki oyuncunun son hali İspanyol basınının dikkatini çekti.

İtalyan devi Kjaer ile anlaştı

İtalyan devi Kjaer ile anlaştı Milan yönetiminin Kjaer ile söz kestiği, kısa süre içerisinde Fenerbahçe’ye de resmi teklifte bulunacağı öğrenildi.

Beşiktaş'a Aboubakar'dan kötü haber geldi

Beşiktaş'a Aboubakar'dan kötü haber geldi Porto Kulübü, yeni teknik direktör Sergio Conceiçao'nun isteği üzerine Aboubakar'ın takıma geri döneceğini siyah-beyazlı yönetime bildirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER