Haziran 2017 Haberleri

Yılın düğünü için 260 özel uçak

Yılın düğünü için 260 özel uçak Lionel Messi, iki çocuğunun annesi Antonella Roccuzzo ile yarın dünyaevine giriyor. Arjantinli futbolcu, doğduğu şehir olan Rosario’da görkemli bir törenle evlenecek.

Volkan'a rakip çıktı! Kameni F.Bahçe'de

Volkan'a rakip çıktı! Kameni F.Bahçe'de Fenerbahçe yönetiminin, Malaga forması giyen tecrübeli kaleci Kameni ve kulübüyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Göztepe Zeki Yavru'yla anlaştı

Göztepe Zeki Yavru'yla anlaştı Süper Lig’in yeni takımı Göztepe, Trabzonspor'dan ayrılan Zeki Yavru ile prensip anlaşmasına vardı.

İbrahim Toraman için karar zamanı!

İbrahim Toraman için karar zamanı! Beşiktaş Yönetimi'nin Tamer Tuna'nın ayrılmasıyla boşalan yardımcı hocalığa İbrahim Toraman'ı getirmesi bekleniyor.

Trabzonspor Kucka transferini bitiriyor

Trabzonspor Kucka transferini bitiriyor Trabzonspor, Milan forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Kucka transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Göztepe'nin ilk transferi Galatasaray'dan

Göztepe'nin ilk transferi Galatasaray'dan Süper Lig'in yeni takımı Göztepe, Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan Ryan Donk'un transferi için düğmeye bastı.

Beşiktaş'tan flaş karar! UEFA'dan ceza gelirse...

Beşiktaş'tan flaş karar! UEFA'dan ceza gelirse... Beşiktaş Yönetimi, UEFA Temyiz Kurulu cezayı onarsa 2 yıl boyunca Avrupa'ya taraftar götürmemeyi planlıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER