Haziran 2017 Haberleri

Fenerbahçe'nin 100 kiloluk golcüsü yeni sezona hazırlanıyor

Fenerbahçe'nin 100 kiloluk golcüsü yeni sezona hazırlanıyor Yeni sezon çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de, Brezilyalı golcü Fernandao'nun fazla kiloları oldukça dikkat çekti.

Aykut Kocaman'ın yeni gözdesi Ahmethan Köse

Aykut Kocaman'ın yeni gözdesi Ahmethan Köse Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, yeni sezon kadrosunda U21 forveti Ahmethan Köse'yi de değerlendirecek.

Galatasaray'ın yıldızı Amerika yolcusu

Galatasaray'ın yıldızı Amerika yolcusu Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'in Los Angeles Galaxy ile anlaştığı ifade edildi.

Kartal Yuvası'ndan anlamlı kampanya

Kartal Yuvası'ndan anlamlı kampanya Siyah-beyazlı kulübün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazalarında, geliri hayvan barınak ve rehabilitasyon merkezlerine mama yardımı olarak aktarılacak evcil hayvan ürünleri satışa sunuldu.

G.Saray taraftarı siyahi turisti Gomis zannetti

G.Saray taraftarı siyahi turisti Gomis zannetti Gomis'i karşılamak için havaalanına akın eden sarı-kırmızılı taraftarın, siyahi bir turisti Fransız golcü zannetmesi izleyenleri güldürdü.

Galatasaray taraftarı siyahi turisti Gomis zannetti

Galatasaray taraftarı siyahi turisti Gomis zannetti Gomis'i karşılamak için havaalanına akın eden sarı-kırmızılı taraftarın, siyahi bir turisti Fransız golcü zannetmesi izleyenleri güldürdü.

Efsane futbolcu Totti'ye Japonya'dan teklif var

Efsane futbolcu Totti'ye Japonya'dan teklif var Roma'da futbolculuk kariyerini noktalayan efsane futbolcu Totti'ye Japonya 2. Lig ekibi Tokyo Verdy'den transfer teklifi geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER