Haziran 2017 Haberleri

Galatasaray Maicon'a imzayı attırdı! İşte alacağı ücret

Galatasaray Maicon'a imzayı attırdı! İşte alacağı ücret Galatasaray, Brezilyalı stoper Maicon ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. İşte Maicon'a ödenecek ücret.

Sneijder kendi mekanında garsonluk yapıyor

Sneijder kendi mekanında garsonluk yapıyor Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Wesley Sneijder, İbiza'da açtığı mekanda garsonluk yaparken görüntülendi.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gidiyor

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gidiyor Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Sinan Güler'in Fenerbahçe Doğuş'a yakın olduğu öne sürüldü.

Aykut Kocaman transferi açıkladı: Merkez forvet alacağız

Aykut Kocaman transferi açıkladı: Merkez forvet alacağız Fenerbahçe'nin yeniden başına geçen Aykut Kocaman, Sarı Lacivertliler'le sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Aykut Kocaman ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Aykut Kocaman ile sözleşme imzaladı Fenerbahçe'de 2. Aykut Kocaman dönemi resmen başladı. Kocaman, düzenlenen imza töreniyle resmen sarı-lacivertli ekibin teknik patronu oldu.

Galatasaray Younes Belhanda ile sözleşme imzaladı

Galatasaray Younes Belhanda ile sözleşme imzaladı Galatasaray, Dinamo Kiev'den transfer ettiği Belhanda ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Belhanda yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif geldi ama ben hep Galatasaray'ı bekledim" dedi.

Menajeri açıkladı! İşte Sneijder'in gitmek istediği takım

Menajeri açıkladı! İşte Sneijder'in gitmek istediği takım Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu

TREND HABERLER
TREND HABERLER