Haziran 2017 Haberleri

Şenol Güneş'in yardımcı antrenör kararı

Şenol Güneş'in yardımcı antrenör kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Tamer Tuna'nın görevden ayrılmasının ardından herhangi bir yardımcıyla çalışmak istemediğini yönetime bildirdi.

Fenerbahçe'den Doğuş Grubu ile dev işbirliği

Fenerbahçe'den Doğuş Grubu ile dev işbirliği Fenerbahçe, Doğuş Grubu ile çok önemli bir işbirliğine imza attı

G.Saray'ın yeni transferi Belhanda'nın İsrail'e tepkisi

G.Saray'ın yeni transferi Belhanda'nın İsrail'e tepkisi G.Saray'ın yeni transferi Belhanda, Dinamo Kiev'de oynarken, Filistin'e yaptığı zulmu protesto etmek için İsrail'e gitmemişti.

Trabzonspor Musa ile yollarını ayırdı

Trabzonspor Musa ile yollarını ayırdı Trabzonspor yönetimi, Musa Nizam'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Belhanda'yı ölürüm de vermem diyen başkan hayatını kaybetti

Belhanda'yı ölürüm de vermem diyen başkan hayatını kaybetti F.Bahçe'nin istediği dönemde "Belhanda'yı ölürüm de vermem" diyen Louis Nicollin, Faslı futbolcunun Türkiye'ye geldiği gün hayatını kaybetti

Sneijder'in yerine gelecek isim belli oldu

Sneijder'in yerine gelecek isim belli oldu Sneijder ile yollarını ayıracak olan Galatasaray'da yönetim, Schalke 04 forması giyen Konoplyanka'yı transfer etmeyi planlıyor.

Aykut Kocaman'dan Ozan Tufan'a son şans

Aykut Kocaman'dan Ozan Tufan'a son şans Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'dan, takımda gözden çıkarılan Ozan Tufan'a mesaj.

TREND HABERLER
TREND HABERLER