Haziran 2017 Haberleri

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek Milli Takımı şampiyon oldu

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek Milli Takımı şampiyon oldu Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek Milli Takımı Avrupa Şampiyonası finalinde Büyük Britanya'yı 76-69'luk skorla yenerek şampiyon oldu

Türkiye'den yurt dışına transfer olan futbolcular

Türkiye'den yurt dışına transfer olan futbolcular Türk futbol tarihine adını altın harflerle kazımış birçok isim, yurt dışındaki önemli kulüpler transfer oldu. İşte Türkiye'den yurt dışına transfer olan Türk futbolcular:

En çok borcu olan takımlar açıklandı

En çok borcu olan takımlar açıklandı UEFA, Avrupa'nın en borçlu kulüp listesini açıkladı. İşte o takımlar...

Emre Mor stres çarkıyla şov yaptı

Emre Mor stres çarkıyla şov yaptı Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Türkiye Milli takım oyuncusu Emre Mor stres çarkı ile şov yaptı.

Aşırı sıcaklara daha fazla dayanamadı

Aşırı sıcaklara daha fazla dayanamadı Antalya'nın Serik İlçesi Belek Turizm Merkezi'nde düzenlenen ATP Dünya Turu Antalya Open'da oynanan yarı finalin ilk maçında aşırı sıcaklara dayanamayan Kıbrıslı tenisçi Marcos Baghdatis, bayıldı.

Samet Aybaba imzayı attı

Samet Aybaba imzayı attı Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sivasspor, Teknik Direktör Samet Aybaba ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe'ye kötü haber Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Seydou Doumbia'nın Lizbon'a gittiği ve Sporting ile sözleşme imzalamak üzere olduğu belirtildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER