Aralık 2017 Haberleri

Süper Lig 18 ve 19. hafta programı açıklandı

Süper Lig 18 ve 19. hafta programı açıklandı 2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 18 ve 19. hafta müsabakalarının programı açıklandı.

Şenol Güneş'ten futbolculara uyarı!

Şenol Güneş'ten futbolculara uyarı! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Osmanlıspor maçı sonrası futbolcularına önce katkılarından dolayı teşekkür etti, yeni yıllarını kutladı sonra da uyarılarda bulundu.

Flaş gelişme! Cenk Tosun için İstanbul'a geldiler

Flaş gelişme! Cenk Tosun için İstanbul'a geldiler Everton Kulübü temsilcileri, Cenk Tosun için İstanbul'a geldi. İngiliz yetkililer, siyah-beyazlı yönetim ve Cenk Tosun ile görüşerek transferi tamamlamaya çalışacak.

Süper Lig'de ilk yarının en iyi 11'i belli oldu

Süper Lig'de ilk yarının en iyi 11'i belli oldu Süper Lig'in ilk yarısı sona erdi. 17 hafta sonunda en iyi performansı gösteren futbolcular belli oldu

Dursun Özbek'in yönetim listesi belli oldu!

Dursun Özbek'in yönetim listesi belli oldu! Galatasaray'da 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olan başkan Dursun Özbek'in listesi belli oldu. En çok merak edilen isimlerden Abdurrahim Albayrak, Özbek'in listesinde yer bulamadı.

Başakşehir’den Everton’a Cenk Tosun teşekkürü

Başakşehir’den Everton’a Cenk Tosun teşekkürü Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, Twitter'dan Everton'a Cenk Tosun transferi için teşekkür etti

Gökhan Gönül çılgına döndü!

Gökhan Gönül çılgına döndü! Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Osmanlıspor'u 4-1 mağlup ettiği maçta Gökhan Gönül'e yapılan müdahale yürekleri ağza getirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER