Aralık 2017 Haberleri

Fenerbahçe'de Dirar pişmanlığı

Fenerbahçe'de Dirar pişmanlığı Fenerbahçe'nin 31 yaşındaki Faslı futbolcusu Nabil Dirar, bu sezon ilk yarıda sarı lacivertli takımda en fazla isabetsiz pas atan ve top kaybı yapan oyuncu oldu.

Beşiktaş'a Matej Mitrovic piyangosu

Beşiktaş'a Matej Mitrovic piyangosu Domagoj Vida transferiyle savunmada daha da derinlik kazanan Beşiktaş'ta, Matej Mitrovic-Dusko Tosic ikilisinden birinin takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Fikret Orman'dan Oğuzhan Özyakup resti!

Fikret Orman'dan Oğuzhan Özyakup resti! Arsenal, Oğuzhan Özyakup için 11 milyon pound önerdi. Topçular, yüzde 30'luk payı da istediği için fiyat 7.7 milyona düştü. Bazı yöneticiler 'tamam' dese de başkan Fikret Orman genç yıldızı bırakmıyor.

Anadolu Efes Toney Douglas’ı transfer etti

Anadolu Efes Toney Douglas’ı transfer etti Tahincioğlu Basketbol Ligi takımlarından Anadolu Efes'in, Toney Douglas ile anlaştığı öğrenildi

İlk yarıda goller yeni transferlerden!

İlk yarıda goller yeni transferlerden! SÜPER Lig şampiyonluğu bulunan 5 ekipten Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor'un ligin ilk yarısında attığı gollere yeni transferler damgasını vururken, Beşiktaş ise mevcut kadrosuyla gole gitti.

Ronaldo ödüle doymuyor

Ronaldo ödüle doymuyor Portekizli yldız, Dünya Futbol Ödülleri'nde dördüncü kez "yılın futbolcusu" ödülünün sahibi oldu.

 Erkan Zengin’e Süper Lig’den teklif yağıyor

Erkan Zengin’e Süper Lig’den teklif yağıyor Eskişehirspor’da alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Erkan Zengin’e Süper Lig’den teklif yağıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER