Aralık 2017 Haberleri

Galatasaray için kritik gün!

Galatasaray için kritik gün! Galatasaray Kulübü'nde yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında Olağanüstü Seçim kararı alındı. Dursun Özbek'in de "Ben de seçimde aday olacağım" açıklamasından sonra yeni adaylar da çıkmaya başladı. Başkan adaylarının belge ve listeleri en son bugün 18.00'e kadar imza karşılığında teslim etmeleri gerekiyor.

Çarşaf giymeyi reddetti Dünya Şampiyonluğunu kaybediyor

Çarşaf giymeyi reddetti Dünya Şampiyonluğunu kaybediyor Ukraynalı satranç şampiyonu Anna Muzıçuk, Suudi Arabistan'da düzenlenecek turnuvaya, çarşaf giymeyeceğini gerekçe göstererek katılmama kararı aldı.

Barcelona Arda Turan'ın bedelini belirledi

Barcelona Arda Turan'ın bedelini belirledi Katalan devi Barcelona, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arda Turan'ın bonservis bedelini 12 milyon euro olarak belirledi. Barça, Arda'yı 32 milyon euroya transfer etmişti.

Beşiktaş'ta forvete 3 aday

Beşiktaş'ta forvete 3 aday Siyah-beyazlılarda Cenk Tosun ile yolların ayrılmasının kesinleşmesi durumunda forvet transferi için çalışmalar hız kazanacak. Yönetimin elinde şu anda 3 isim bulunuyor. İşte detaylar...

Ozan Tufan'ın bonservis bedeli belli oldu

Ozan Tufan'ın bonservis bedeli belli oldu Büyük umutlarla Bursaspor'dan transfer edilen Ozan Tufan'a iyi bir teklif gelmesi halinde Fenerbahçe milli futbolcuyu takımdan göndermeyi planlıyor.

Tudor'un sildiği 6 futbolcuyu geri kazanacak

Tudor'un sildiği 6 futbolcuyu geri kazanacak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sezonun ikinci yarısında takımda kalacak ve gidecekleri belirledi.

Rıdvan Dilmen’den Arda Turan sözleri!

Rıdvan Dilmen’den Arda Turan sözleri! Bir süredir İstanbul'da olan ve adı her gün transfer haberleriyle anılan Arda Turan ile buluşan Rıdvan Dilmen görüşmenin detaylarını anlattı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER