Aralık 2017 Haberleri

Fenerbahçe'den Lucas Lima atağı

Fenerbahçe'den Lucas Lima atağı Jean Mota’nın ardından sol bek için bir isim daha listeye girdi. Fenerbahçe’nin, Fransa’nın Nantes takımında forma giyen Brezilyalı futbolcu Lucas Lima’yı kadrosuna katmak adına devre arasında resmi teklifte bulunacağı belirtildi.

Galatasaray’da başkan adayları belli oldu!

Galatasaray’da başkan adayları belli oldu! Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a hazırlanan Galatasaray'da 20 Ocak'ta yapılacak seçimde başkanlık için Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz yarışacak.

Samsunspor'da başkan ve yöneticiler istifa etti!

Samsunspor'da başkan ve yöneticiler istifa etti! TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Erkurt Tutu ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti.

Başkan Moussa Sow teklifini açıkladı

Başkan Moussa Sow teklifini açıkladı Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, ara transfer döneminde önceliklerinin, kadroya takviyeden çok takımdaki fazla oyuncuları göndermek olduğunu söyledi.

Şok açıklama! Tudor benden randevu bile alamaz

Şok açıklama! Tudor benden randevu bile alamaz Teknik Direktör Safet Susic ile yollarını ayıran A. Alanyaspor'da Başkan Hasan Çavuşoğlu, Igor Tudor'un takımın başına geçeceği iddialarını yalanladı.

Ahmet Nur Çebi PFDK'ya sevk edildi

Ahmet Nur Çebi PFDK'ya sevk edildi Beşiktaş, Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Türkiye Kupası rövanş maçlarının programı belli oldu

Türkiye Kupası rövanş maçlarının programı belli oldu Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçları tamamlandı. TFF, rövanş karşılaşmalarının ne zaman oynanacağını duyurdu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER