Aralık 2017 Haberleri

Galatasaray'da Patrice Evra harekatı

Galatasaray'da Patrice Evra harekatı Ara transferde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in de isteği üzerine sol bek takviyesine yoğunlaşan sarı kırmızılılarda sürpriz bir yıldızın ismi öne çıktı.

Cenk Tosun ve Yılmaz Vural O Ses Türkiye yılbaşı özel programında

Cenk Tosun ve Yılmaz Vural O Ses Türkiye yılbaşı özel programında O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Beşiktaş'ın başarılı golcüsü Cenk Tosun da sahne alacak. Cenk'in söyleyeceği şarkı şimdiden merak konusu olurken futbol dünyasının renkli ismi Yılmaz Vural da Cem Yılmaz'la düet yapacak.

Galatasaray’da 7 yıl sonra bir ilk!

Galatasaray’da 7 yıl sonra bir ilk! Galatasaray, 2010-2011 sezonunun ilk yarısında aldığı 8 mağlubiyetin ardından en kötü ikinci ilk yarı performansını bu sezon sergiledi.

İngiltere'de gündem Cenk Tosun

İngiltere'de gündem Cenk Tosun Everton’ın Cenk Tosun hamlesi İngiltere’de de heyecan yarattı...

Alper Potuk ve Ozan Tufan fena yakalandı

Alper Potuk ve Ozan Tufan fena yakalandı İstanbulspor maçı sonrası dışarı çıkan Alper Potuk ve Ozan Tufan'ın çapkınlık gecesi yarım kaldı.

Emmanuel Mas'tan Boca Juniors itirafı

Emmanuel Mas'tan Boca Juniors itirafı Trabzonspor'un sol beki Mas, Boca Juniors'a transfer oluyor. Arjantinli futbolcu menajerinin görüşmeleri sürdürdüğünü söyledi.

Demba Ba'dan mesaj var

Demba Ba'dan mesaj var Cenk Tosun’un Everton’a transferi halinde kadrosuna forvet takviyesi yapacak olan Beşiktaş’ta adaylardan olan Demba Ba sürpriz bir çıkış yaptı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER