Kasım 2017 Haberleri

Dünya Kupası'nda gruplar belli oluyor! İşte torbalar...

Dünya Kupası'nda gruplar belli oluyor! İşte torbalar... 2018 Dünya Kupası'nda grupların belli olacağı kura çekimi yarın yapılacak. Turnuvada mücadelede edecek takımların torbaları ise şöyle...

Onur Recep Kıvrak'tan Sivasspor'a ağır cevap

Onur Recep Kıvrak'tan Sivasspor'a ağır cevap Süper Lig'in 13.haftasında oynanan ve Trabzonspor'un Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından yaşanan Onur Recep Kıvrak-Sivasspor gerilimi dün bir kez daha tırmandı.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye dev transfer çalımı

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye dev transfer çalımı Filipe Luis’in menaceri Quilon, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul’a geldi. Ancak Arda Turan ve Aslan’ın Brezilyalılar’ı devreye girdi; Luis ocak ay transferi için Galatasaray’la söz kesti.

Manchester City son dakikada güldü

Manchester City son dakikada güldü Manchester City, bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna doludizgin devam ediyor. 14. hafta Southampton'ı konuk eden City, rakibini 90+6'da bulduğu golle 2-1 yendi.

Barcelona Kral Kupası'nda 5 golle turladı

Barcelona Kral Kupası'nda 5 golle turladı İspanya Ligi'nde liderliğini sürdüren Barcelona, Kral Kupası son 32 maçında Real Murcia'yı 5-0 yendi; adını son 16'ya yazdırdı.

Everton'da Sam Allardyce dönemi

Everton'da Sam Allardyce dönemi İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton, Milli Takım'ın eski menajeri Sam Allardyce'ı teknik patronluğa getirdi.

Kemal Kılıç esti gürledi: Kimsiniz lan siz? Mafya mısınız? Şerefsizler…

Kemal Kılıç esti gürledi: Kimsiniz lan siz? Mafya mısınız? Şerefsizler… Adanaspor’un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, maç sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunurken adeta deliye döndü... “Siz mafya mısınız, kimsiniz? Kimsiniz lan siz. Ayıp ya”

TREND HABERLER
TREND HABERLER