Kasım 2017 Haberleri

Mehmet Ekici'den Fenerbahçe'ye kötü haber

Mehmet Ekici'den Fenerbahçe'ye kötü haber Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Ekici'nin durumu netlik kazandı.

Volkan Demirel'e telefon atan taraftarın cezası belli oldu

Volkan Demirel'e telefon atan taraftarın cezası belli oldu Volkan Demirel'in, Galatasaray - Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçında bir taraftarın attığı cep telefonun ayağına isabet etmesiyle ilgili olarak açılan davada karar çıktı.

Antalyaspor kupada avantajı kaptı

Antalyaspor kupada avantajı kaptı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Antalyaspor, deplasmanda Orhangazi Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Antalyaspor, 3. Lig ekibini Orhangazi Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek rövanş öncesi büyük bir avantaj sağladı.

UEFA'dan Şampiyonlar Ligi maç saatlerinde değişiklik!

UEFA'dan Şampiyonlar Ligi maç saatlerinde değişiklik! UEFA, Şampiyonlar Ligi saatlerinde değişikliğe gitti. Artık Türkiye için 21.45 (saatler geri alınmadığında ise 22.45) olan Şampiyonlar Ligi maç saati tarih oldu!

Beşiktaş’dan 9 gol yiyen Manisaspor’un 6 puanı daha silinebilir

Beşiktaş’dan 9 gol yiyen Manisaspor’un 6 puanı daha silinebilir Eski futbolcusu Ariza Makukula'ya olan 1.6 milyon Euroluk borcu ödeyemeyen ve 6 puan silme cezası alan TFF 1'inci Lig ekibi Grandmedical Manisaspor'un başı şimdi de Joshua Simpson'la derde girdi.

Mehmet Demirkol Beşiktaş-Galatasaray derbisini yorumladı

Mehmet Demirkol Beşiktaş-Galatasaray derbisini yorumladı Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini yorumladı.

Hakan Çalhanoğlu’nun şantaj davası başladı!

Hakan Çalhanoğlu’nun şantaj davası başladı! İtalya'da Milan forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun bir dönem birlikte olduğu şarkıcı Anita Latifi ile olan şantaj davasında ilk duruşma gerçekleşti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER